Spaghetti z pomidorowym sosem to chyba pewniak w każdym domu. Jeśli znudziliście się już klasyczną wersją, polecam wymienić mięso na… aromatyczne orzechy włoskie o kuszącym zapachu wędzonki! Do tego masa ziół, gęsty, pomidorowy sos, makaron obowiązkowo al dente no i solidna szczypta płatków drożdżowych lub parmezanu z kruszonych migdałów.
► makaron spaghetti [300 g] DodatkowoSpaghetti z orzechowym ragu
Drukuj przepis
Składniki
► mięso mielone z orzechów [100 g]
► passata pomidorowa [400 g]
► bazylia [1 łyżeczka]
► oregano [1 łyżeczka]
► czosnek granulowany [1 łyżeczka]
► sól [1 łyżeczka]
► świeżo mielony pieprz [do smaku]Przygotowanie
2 komentarze
Oj dawno mnie tu nie było, a tu same pyszności na mnie czekają!!!!
Zdecydowanie :D haha, witam po przerwie <3